Un èxit de la cursa solidària UAB per la marató de TV3

sortida1La tercera  edició d’aquesta festa esportiva i solidària ha estat un èxit gràcies als 1800 participants, el  centenar de voluntaris, a les tretze  associacions de la fira d’entitats, al col·lectiu de fisios, a sport lab, als diferents patrocinadors, al Castell de Sant Marçal, a l‘Hotel del campus, a La Vila Universitària   i a totes les persones de les diferents comissions que  de forma activa i desinteressada heu fet possible aquesta jornada festiva i solidària, moltes gràcies !!
 Felicitats també als guanyadors de la cursa de 9km: Eric Teruel en la categoria masculina i Eva Parrado en la CURSA2femenina, i a tots els participants, en particular als 83 que han fet el circuit per a persones amb mobilitat reduïda (la caminada i el circuit de mobilitat reduïda no tenen classificacions).
dorsal cursa
Podeu consultar les classificacions en aquest enllaç.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.