La fira d’entitats de La cursa solidària de la UAB, una forma d’ajudar a fer visibles les malalties minoritàries

firaEl diumenge 14 de desembre, coincidint amb la Cursa, en el punt de sortida tindrà lloc la Fira d’Entitats, amb l’objectiu de donar informació i fer visibles algunes malalties minoritàries als ciutadans. A La Cursa de la UAB en suport a La Marató de TV3 hi participaran moltes persones solidàries i implicades: no hi ha millor lloc ni moment per fer difusió de la problemàtica que afronten entre un 6 i un 8 % de la població general. A la Unió Europea es considera que hi ha entre 30 i 35 milions de persones afectades (dada equivalent a la població conjunta d’Holanda, Bèlgica i Luxemburg), a Espanya s’estima que els afectats superen els 3 milions i a Catalunya les xifres indiquen més de 300.000 afectats.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.