La millor ruta per a accedir al Campus: App&Town UAB

Logo_35

App&Town UAB és una aplicació gratuïta que et mostra la millor ruta per a accedir al Campus en qualsevol dels mitjans de transport disponibles. Facilita informació en temps real sobre els horaris del transport públic, les incidències que poden esdevenir i que, en cas de que sigui necessari, calcula rutes alternatives acompanyant a l’usuari de principi a fi. És multimodal i exhaustiva, incloent tots els modes de transport de l’àrea metropolitana.

Una aplicació molt útil i pràctica que permet a l’usuari estar informat constantment, durant tot el trajecte, d’on és i quan s’ha de baixar. Per a això, App&Town utilitza dues fonts d’informació a l’hora de comunicar als usuaris tot tipus d’incidències que es poden produir en les xarxes de transport en temps real i, poder calcular així rutes alternatives. La primera d’elles és la informació que s’ofereix a l’instant pels operadors de transport. La segona, és la informació que els propis usuaris de l’aplicació proporcionen directament i en temps real. La pròpia comunitat d’App&Town, a través de la intel·ligència corporativa, genera informació actualitzada a la resta d’usuaris.

Descarrega’t l’aplicació App&Town UAB i participa al sorteig d’un Samsung Galaxy S5

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mobilitat i transports, Pla Sostenible i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.