Vine a nedar per l’esclerosi múltiple els propers 12 i 13 de juliol

esclerosisEls propers dissabte 12 i el diumenge 13 de juliol, es faran arribar a la FEM el total de metres solidaris nedats -o caminats fins i tot per la piscina petita o per la nova piscina exterior- per les persones usuàries de la piscina i passaran a formar part del còmput de totes les que s’acullen a la celebració.

Qualsevol persona que vingui a la piscina del SAF algun d’aquests dos dies i que apunti els seus metres solidaris al llistat que hi haurà al al taulell d’informació, podrà demanar al taulell d’atenció al públic del SAF un diploma de la FEM.

Com podeu contribuir més amb el Mulla’t per l’esclerosi múltiple i la FEM?

– fent aportacions solidàries a la seva bústia de donatius que en breu trobareu al al taulell d’informació o a través d’internet al web elmeugradesorra.org.

– fins al setembre (o fins a esgotar existències), comprant al SAF uns divertits elements de marxandatge de la jornada (samarretes, tovalloles, gorres…) que trobaràs a la recepció del SAF des d’uns dies abans de la jornada.

– les persones no abonades al SAF, comprant durant aquell cap de setmana entrades puntuals per accedir a la celebració, a preu reduït: 5 € si vénen acompanyades de persones abonades o, si no, a preu d’estiu 2014 de comunitat universitària (6 €). La persona rebrà, a canvi, un val d’accés gratuït per tornar un dia a les instal·lacions esportives, vàlid del 14 al 31 de juliol.

– El diumenge, dia 13, a les 12 del migdia, es farà una acció conjunta de llançar-se al mateix temps a la piscina totes les persones que hi vulguin participar per després sumar la participació a les piscines de tot Catalunya implicades en la jornada i batre un rècord mundial. 

Tota la recaptació en concepte d’entrades puntuals dels dos dies, el que s’aconsegueixi amb la venda de marxandatge del Mulla’t i les aportacions solidàries serà donada pel SAF de forma íntegra a la FEM, per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Consulta aquí la pàgina oficial del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple per a aquesta edició.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.