La calor a la feina: consells bàsics

 

beureaiguaBeure sovint . Beu regularment (cada 15- 20 minuts) aigua fresca –no freda-. No esperis a tenir set per beure. Beu just abans, durant i immediatament després de la feina amb exposició a la calor. Beu força líquids en acabar la vostra jornada laboral.

Menjar lleuger. Menja aliments lleugers com amanides, fruites o sucs (ajuden a tornar al cos les sals perdudes amb la suor). Evita les begudes alcohòliques, amb cafeïna o molt ensucrades (afavoreixen la deshidratació). Evita els àpats pesants i molt calòrics. Mira d’anar ben descansat a la feina (la calor incrementa l’exigència física del treball).

Més informació

Quaderns de prevenció 1

Quaderns de prevenció 2

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.