Curs de sexualitat i afectivitat, una mirada integradora a càrrec de la FAS

salutmental

Dates: del 30 de juny al 4 de juliol de dilluns a divendres
Horari: de 14:00 a 18:00 hores

Aquest estiu, la FAS us proposa un curs amb  una visió diferent de l’afectivitat i la sexualitat saludable, entesa com a eina de prevenció de les malalties de transmissió sexual. De forma pràctica i participativa treballarem qüestions relacionades amb el gènere, la identitat sexual, els drets sexuals i reproductors, el VIH i les línies de prevenció contra la transmissió de malalties i infeccions de transmissió sexual.

Les inscripcions són obertes fins el 25 de juny. Preu: 60 € . Convalidable per 2 crèdist de lliure elecció o 1 crèdit ECTS.

Per inscriure-t’hi, vés al formulari.

Ubicació: Aula P01 – Facultat de Psicologia

Data: Dilluns 30, Juny de 2014 – 14:00h

Data fi: Divendres 4, Juliol de 2014 – 18:00h

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Gestió de les emocions, Polítiques d'igualtat, Prevenció d'addiccions tòxiques, Sexualitat afectiva i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.