Curs de sexualitat i afectivitat, una mirada integradora a c脿rrec de la FAS

salutmental

Dates: del 30 de juny al 4 de juliol de dilluns a divendres
Horari: de 14:00 a 18:00 hores

Aquest estiu, la FAS us proposa un curs amb 聽una visi贸 diferent de l’afectivitat i la sexualitat saludable, entesa com a eina de prevenci贸 de les malalties de transmissi贸 sexual. De forma pr脿ctica i participativa treballarem q眉estions relacionades amb el g猫nere, la identitat sexual, els drets sexuals i reproductors, el VIH i les l铆nies de prevenci贸 contra la transmissi贸 de malalties i infeccions de transmissi贸 sexual.

Les inscripcions s贸n obertes fins el 25 de juny. Preu: 60 鈧 . Convalidable per 2 cr猫dist de lliure elecci贸 o 1 cr猫dit ECTS.

Per inscriure-t’hi, v茅s al formulari.

Ubicaci贸: Aula P01 – Facultat de Psicologia

Data: Dilluns 30, Juny de 2014 – 14:00h

Data fi: Divendres 4, Juliol de 2014 – 18:00h

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Gesti贸 de les emocions, Pol铆tiques d'igualtat, Prevenci贸 d'addiccions t貌xiques, Sexualitat afectiva i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'inter猫s l'enlla莽 permanent.

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿.