“Kerepacupai Vená”: Conferència del professor Eduard Escrich sobre l’ascensió de l’Auyantepui i el descens de Salto Ángel, la cascada més gran del món, a Veneçuela

SONY DSCL’Auyantepui és el segon Tepui amb més superfície de la Guaiana Veneçolana. Més que una muntanya és un altiplà de 667 km2, una extensió similar a la de l’illa de Menorca. Genera els seus propis rius i, certament, la seva pròpia vida. En ell s’hi troba el Kerepacupai Vená, conegut com a Salto Ángel. La cascada més gran del món té 979 m d’alçada, 807 dels quals són de caiguda ininterrompuda.

A la conferència es presenta l’ascensió1309123176508-Canaima_030 d’aquest Tepui i el posterior descens tècnic  de la cascada realitzats durant el passat més de gener per una expedició formada per tres escaladors, dos veneçolans i un català, i quatre portejadors indígenes locals de l’ètnia Pemones.

Ubicació: Aula Magna. UAB Casa Convalescència.

Data: Dijous 19, Juny de 2014 – 19:30h

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.