Els hàbits de vida saludable ajuden a prevenir el càncer

Segons l’Hospital del Mar i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC),  els bons hàbits en pràctica d’exercici físic i alimentació, podrien prevenir el 33% dels càncers.

article uabsaludable febrer 2013El Dia Mundial contra el Càncer i la FECEC i l’Hospital del Mar han aprofitat l’avinentesa per a organitzar de forma conjunta una nova campanya de concienciació sobre aquesta malaltia que no para d’augmentar la seva incidència en la nostra societat.

A l’Hospital de Mar es va muntar una exposició anomenada El càncer-Sabies que? que vol ajudar a promoure estils de vida saludables per prevenir-lo i desmuntar mites i concepcions errònies perjudicials que existeixen al voltant de la malaltia.

Part de la campanya informativa implicava respondre una enquesta d’hàbits sobrepràctica d’activitat física i alimentació que ha estat dissenyada per l’American Cancer Society que també ens dóna molt informació sobre el tema dels hàbits saludables i la pràctica d’activitat física com a eines importants en la prevenció de la malaltia en aquest apartat.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.