BUS Empresarials

Biblioteca Universitària de Sabadell

Set 15 2016

Benvinguts al nou curs

Posted in Avisos |

El curs 2016-2017 ha començat fa ja uns dies. Com és habitual, comença amb canvis. Per exemple, el servei d’atenció a través de WhatsApp. Si el voleu utilitzar, el nostre número (més ben dit, del Servei de Biblioteques UAB) és el 619 68 11 46.

També hi ha canvis en el servei de reprografia (no diem copisteria perquè inclou còpies, impressions i escanejats), que ofereix algunes millores que aprendrem a valorar un cop ens adaptem al nou sistema.

El personal de les biblioteques estem expectants, perquè sabem que ens esperen més canvis encara. Potser més dels que són habituals. Però estigueu tranquils: treballem per tal que només noteu com els nostres serveis milloren.

Us mantindrem informats…

WhatsApp


This entry was posted on Dijous, 15 Setembre, 2016 at 13:25 and is filed under Avisos. You can follow any responses to this entry through the feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.