el blog de la Junta de personal funcionari

un espai per l'opini贸 i la participaci贸

set. 30 2010

Presentaci贸 Plataforma reivindicativa PAS funcionari (JPF)

Posted in Plataforma |

El proppassat 16 de setembre, la Junta del PAS funcionari (JPF) va aprovar per unanimitat la plataforma reivindicativa que us adjuntem (tamb茅 la podeu trobar al blog http://blogs.uab.cat/blogjuntapf/. En aquesta hem recollit els aspectes principals dels programes de cada una de les opcions sindicals representades a la JPF. Ara, un cop fet aquest treball de posada en com煤, volem que el PAS funcionari pugui expressar la seva opini贸, afegint-hi o esmenant els punts que consideri.
Com veureu, els punts estan agrupats per blocs tem脿tics: plantilla i relaci贸 llocs de treball, carrera professional, formaci贸, retribucions, jornada i horaris, selecci贸, personal inter铆, biblioteques, personal de tarda, salut laboral…

Ens podeu fer arribar al correu de la JPF junta.pas.funcionari@uab.cat o al blog de la JPF http://blogs.uab.cat/blogjuntapf/ els vostres comentaris, suggeriments, propostes,… fins el dilluns 8 d鈥檕ctubre. El sentit de les propostes ha de ser general per al PAS funcionari o per a col路lectius amb una problem脿tica espec铆fica. Entenem que no es tracta de plantejar q眉estions individuals, que s鈥檋an de tractar d鈥檜na manera diferent. La JPF estudiar脿 totes les propostes i comentaris que rebi i mirar脿 d鈥檌ncorporar totes aquelles propostes que es facin i que completin la plataforma que us enviem.

Calendari previst per a l鈥檃provaci贸 de la plataforma reivindicativa del PAS-F:
30/9/10 Inici del proc茅s de participaci贸 (blog i e-mail JPF)

8/10/10 Data l铆mit per a fer aportacions i/o propostes

11 al 15/10/10 Estudi i tractament de les propostes recollides

15/10/10 Nova tramesa de la plataforma amb les noves propostes incorporades

21/10/10 Assemblea d鈥檃provaci贸 de la plataforma

Des de la JPF entenem que necessitem una implicaci贸 forta de tot el col路lectiu davant l鈥檈scenari dif铆cil en que ens trobem de cara a les negociacions per a concretar i arrencar de l鈥橢quip de Govern 鈥 Ger猫ncia les reivindicacions plantejades. En aquest sentit, hem considerat del tot imprescindible comptar amb les vostres aportacions des del principi. La Plataforma Reivindicativa consensuada i aprovada per tot el PAS funcionari ser脿 el full de ruta de la JPF durant els seus 4 anys de mandat. Al dia seg眉ent de l鈥檃provaci贸 de la plataforma la entregarem a la Ger猫ncia per tal d鈥檈ndegar un proc茅s de negociaci贸 i, si escau, les mesures de pressi贸 que, conjuntament decidim.


This entry was posted on Dijous, 30 setembre, 2010 at 11:25 and is filed under Plataforma. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “ Presentaci贸 Plataforma reivindicativa PAS funcionari (JPF)”

  1. Gervasio Garcia Barros Says:

    Hola,

    En la plataforma no he visto ninguna alusi贸n al transporte publico. Se deberia a帽adir mejores descuentos, mas facilidades para las personas que accedan al campus en bicicleta. Yo por ejemplo tengo problemas para aparcar la bicicleta en mi facultad. No me interesa pagar parking de bicicletas. Se deberia habilitar un aparcamiento gratuido de bicicletas o dar gratuidad en el parking que hay para los trabajadores.

Deixa un comentari