Jordi Mas López. © Marcelo Aurelio

                           Jordi Mas López. / Foto: Marcelo Aurelio

“Febrer” de Jordi Mas ha obtingut el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia.

Febrer, del poeta Jordi Mas (Santa Coloma de Queralt, 1972), Trencatenebres, del professor i novel·lista valencià Juli Alandes (Castelló de la Ribera, 1968), i El periodisme després de Twitter d’Albert Sáez (Barcelona, 1965), han estat les obres guanyadores dels 43 Premis Octubre en les modalitats Vicent Andrés Estellés de Poesia —dotat amb 3.000 euros—, Andròmina de Narrativa —dotat amb 20.000 euros—, i Joan Fuster d’Assaig —dotat amb 6.000 euros—, respectivament. La cerimònia de lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dissabte a la nit, en el tradicional sopar que se celebra al Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Via: Núvol. Llegir més