Si t’interessa col·laborar en la construcció d’un campus lingüísticament sostenible, t’animem a publicar la teva autobiografia lingüística (escrita en la llengua o llengües que consideris adequades) en aquest bloc. Per fer-ho només cal que…

  • Si formes part de la comunitat universitària de la UAB, només cal que t’identifiquis amb el teu NIU i contrasenya a “Gestió” i que ens enviïs (mitjançant el formulari de més avall) la petició de participar com a autor en aquest bloc. Al cap de vint-i-quatre hores, ja podràs fer ús del teu perfil d’autor i podràs publicar, en una nova entrada, la teva autobiografia lingüística.
  • Si no formes part de la comunitat universitària de la UAB, només cal que enviïs les teves dades: nom i cognoms i adreça de correu electrònic (mitjançant el formulari de més avall) amb la petició de participar com a autor en aquest bloc. Al cap de vint-i-quatre hores s’obrirà una nova entrada al teu nom i tindràs la possibilitat de publicar la teva autobiografia lingüística en el primer comentari.

En qualsevol cas, no t’oblidis de consultar els criteris de redacció i de tria d’etiquetes.

* - Required Fields

Nom*


Correu electrònic*


Lloc web


AntiSpam Challenge: 5+3 = ? *

[Just to prove you are not a spammer]


Message*