Biografies lingüístiques

Textos per a la sostenibilitat lingüística

Oct 17 2012

Arturo Lonighi

Posted in General |

Jo vaig néixer a Caracas, Veneçuela, el vint-i-nou de novembre de 1990. A Veneçuela es parla el castellà i per tant és el castellà la meva llengua mare. La meva mare és filla d’espanyols i el meu pare és fill d’italians. Amb el meu pare jo he après a parlar una mica d’italià perquè ell sempre parla amb els seus germans i amb el seu pare en italià, per això i perquè els últims anys he anat a Itàlia per veure la meva família, una vegada amb el meu germà.

Durant molts estius van anar a Veneçuela una part de la família de la meva mare que viuen als Estats Units, amb ells jo vaig aprendre a parla una mica d’anglès, i amb això més les classes d’anglès regulars de l’institut he après a parlar-lo molt bé.

Ara, estic estudiant català en un curs de la UAB per a la gent que ja parla una llengua romànica, m’ha servit molt perquè totes les meves classes del grau són en català i gràcies a aquest curs ara puc saber més del tema de la classe i no estic tan perdut en comparació amb els altres estudiants.

En un futur jo vull aprendre a parlar islandès perquè m’agrada Islàndia i la cultura islandesa, i estaria molt bé que si vaig a Islàndia, pugui parlar amb els habitants locals en islandès sense cap traductor.


This entry was posted on Dimecres, 17 Octubre, 2012 at 9:50 and is filed under General. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “ Arturo Lonighi”

 1. toms shoes Says:

  toms shoes…

  Biografies lingüístiques » Arturo Lonighi…

 2. fitflops Says:

  fitflops…

  PassTime[TM] lenders are able to reduce collection staff levels, avoid expenses related to repossessions, and reduce their financial charge-offs and losses….

 3. lancel pas cher Says:

  Many years later and Nike has not only become one of the biggest sport clothes company in the world but they have become a worldwide brand that is instantly recognizable. You can’t go to a sporting event without seeing the symbolic swoosh. Their Headquarters are in Portland near Beaverton, so if you are staying in the Oregon rentals in that area you may see some of the top executives that work there but more importantly there is a special complex that the Nike sponsored athletes that visit from time to time so you might be able to see your favourite sporting star.

 4. quianbzza Says:

  sDw6gV qsthgktrnbcd, [url=http://bsqjkxqpidkp.com/]bsqjkxqpidkp[/url], [link=http://cjhnmxffrwhs.com/]cjhnmxffrwhs[/link], http://oizgjnxugidk.com/

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.