Exposicions 2020 a les biblioteques de la UAB (Setembre-Desembre) /Fernández García, Aida

Aquí teniu les exposicions que les Biblioteques de la UAB han organitzat durant els darrers mesos de l’any 2020. Algunes de les exposicions que trobareu en que aquest recull són virtuals i les podeu visitar si encara no ho heu fet.

SETEMBRE

Exposició “D’aquí i d’enllà”/ Biblioteques de Ciències Socials, Comunicació i Humanitats

Aquesta exposició recull les fotografies realitzades pel Joan Expósito que fan un recorregut per la jornada del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya celebrat l’1 d’octubre de 2017 i que van ser preses a Cerdanyola del Vallès. Exposició presencial.

OCTUBRE

Lectures sobre el canvi climàtic/ Biblioteca Ciència i Tecnologia

Una proposta compromesa amb el medi ambient que va mostrar les novetats bibliogràfiques divulgatives per lluitar contra el canvi climàtic i posa de manifest aquesta crisi global del planeta i les acciones a emprendre per tal de revertir els danys en un futur no gaire llunyà.

Exposició presencial i virtual.

Fotografies del muntatge.

Manuel Ballbé Mallols (1951-2020): in memoriam/ Biblioteca Ciències Socials

La biblioteca de Ciències Socials va organitzar aquesta exposició per fer un homenatge al Manuel Ballbé, catedràtic del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques de la UAB, que ens va deixar el mes de febrer passat.

Exposició presencial.

Fotografies de l’exposició.

Exposició “Open Science” / Biblioteca Ciència i Tecnologia

Muntatge divulgatiu  per  explicar la Ciència Oberta com a  moviment que pretén fer la ciència més oberta, accessible, eficient, democràtica i transparent; permetent que la informació, les dades i els productes científics siguin més accessibles i es puguin aprofitar de la manera més fiable.

La Universitat Autònoma de Barcelona promou iniciatives per alinear-se amb aquest moviment que està implicant canvis en la manera com es desenvolupa la recerca.

Exposició presencial i  virtual

NOVEMBRE

Els Premis Nobels d’Economia/ Biblioteca Ciències Socials

Amb motiu del lliurament del premi Nobel d’Economia durant el desembre, la Biblioteca de Ciències Socials va organitzar una exposició virtual sobre els Nobel d’Economia dels últims tres anys, i també una exposició presencial.

 

 

Antoni M. Badia i Margarit/ Biblioteca d’Humanitats

La Biblioteca de Humanitats, a petició del Professor David Paloma del Departament de Filologia Catalana de la UAB, s’afegeix a l’Any Badia i Margarit, amb la commemoració del centenari del naixement d’aquest lingüista.

Exposició presencial i virtual.

Recorregut per l’exposició en format vídeo.

Aida Fernández
Biblioteca de Medicina

Deixa un comentari