Biblioteca virtual Tirant \ Campos, Elisa

La Biblioteca de Ciències Socials a través del Servei de Biblioteques de la UAB ha adquirit en modalitat de subscripció l’accés a la plataforma de llibres electrònics Biblioteca virtual Tirant.

L’accés és amb tres concurrències i la plataforma conté més de 4000 títols publicats per l’editorial Tirant lo Blanch publicats des de l’any 2005 fins a l’actualitat, amb una mitjana de noves incorporacions de 350 nous títols per any.

El primer cop que s’accedeix a la plataforma s’ofereix la possibilitat de crear un compte personal online on l’usuari podrà fer la seva biblioteca personalitzada amb diferents funcionalitats: fer anotacions, ressaltar text, crear marcadors de pàgines, crear carpetes, posar etiquetes, escriure comentaris, o veure la seva activitat més recent. També podrà seleccionar les matèries de les quals en vol saber les novetats.

És especialment remarcable pel que fa a la bibliografia bàsica de curs ja que conté les últimes edicions de manuals fonamentals per a la col·lecció de la nostra Biblioteca, com per exemple, Curso básico del derecho del Trabajo, de Juan Manuel Ramírez Martínez, Esquemas de procedimiento administrativo de Lucía Casado, o Curso de Seguridad social de José F. Blasco Lahoz, entre molts d’altres.

El contingut de la plataforma és principalment de l’àmbit jurídic però també inclou altres disciplines com Humanitats (música, antropologia, psicologia, pedagogia, ciències de la informació, etc), Ciències (física, arquitectura, biologia, matemàtiques, medicina…) etc.

Es pot cercar per autor i títol però també per cerca avançada (editorial, ISBN, any de publicació, matèries i ordre de rellevància). Un cop trobat el títol que estem cercant, a l’esquerra s’obre un requadre de filtres per autor, per matèries i per any de publicació. Els resultats es poden ordenar alfabèticament, pels més recents o per rellevància.


Podeu accedir a la plataforma des del Cercador pel títol (inclou una guia d’ús) o bé des de l’enllaç de Bases de dades.

Elisa Campos
Biblioteca de Ciències Socials

 

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.