La UAB incorpora la seva tesi 7.000 a TDX!

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha afegit la seva tesi número 7.000 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

 

La tesi que ha fet les 7.000 porta per títol Exploring dietary strategies to enhance feed intake and growth of piglets after weaning by a multidisciplinary approach i ha estat escrita per Laia Blavi Josa, dirigida per José Francisco Pérez Hernández i David Solà Oriol, i presentada al Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB.

Aquest treball doctoral té com a objectiu investigar l’optimització de l’estatus mineral (Ca i Zn), l’aprenentatge matern, i la combinació d’extractes de stevia (SE) amb neohesperidina dihidrocalcona (NHDC) com a estratègies per millorar el consum i el creixement després del deslletament dels porcs. Aquest és un tema d’interès per a la indústria porcina, a la recerca de solucions per incrementar el consum i el creixement després del deslletament.

Un comentari

  1. dau karaoke kara
    dau karaoke kara 12 juliol 2018 a 22:48 | | Respon

    I read this article fully about the comparison of most up-to-date and
    preceding technologies, it’s awesome article.

Deixa un comentari

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.