Jun 25 2012

La Societat Coral Erato a la MDC

El passat 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de la Música, la Societat Coral Erato de Figueres va inaugurar la col·lecció “Erato Partitura Digital” consultable a través de la Memòria Digital de Catalunya. La col·lecció està formada per unes 200 partitures manuscrites de diversos autors, empordanesos com Pep Ventura, Felip Cervera, Albert Cotó o Ramon Basil, i altres grans noms de l’escena musical catalana com Enric Morera, Josep Anselm Clavé, Cassià Casademont, Josep Maria Soler o Nicolau Manent. Aquesta col·lecció es troba també catalogada al CCUC i forma part del filtre de col·leccions especials. Trobareu més informació al bloc Sonabé.

Imatge extreta del bloc Sonabé.


This entry was posted on Dilluns, 25 Juny, 2012 at 18:05 and is filed under Informacions Biblioteca, Música catalana, Recursos electrònics. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ La Societat Coral Erato a la MDC”

  1. El 21 de juny de 2012, coincidint amb el Dia Internacional de la Música, la Societat Coral Erato de Figueres inaugura el projecte Erato Partitura Digital. « Sonabé Says:

    […] http://blogs.uab.cat/bhmusica/2012/06/25/la-societat-coral-erato-a-la-mdc/ […]