Revistes

Les revistes (en paper o digitals) subscrites per les biblioteques UAB les trobareu totes a través del catàleg. Algunes matèries que us podrien interessar són:
guillot.jpg

Història ; Prehistòria
Etnologia ; Arqueologia ; Història social ; Història moderna ; Moviments socials ; Moviment obrer ; Grècia – civilització ; Roma – Història ; França – Història – 1789-1799, Revolució


 Les revistes digitals també podeu trobar-les  a través del buscador de revistes, que us permet la consulta per títol i també per matèria:

MATÈRIA Ciències Socials
SUBMATÈRIES Arqueologia
Museus
***
MATÈRIA Art i humanitats
SUBMATÈRIES Història
Societat i cultura

La majoria d’aquestes revistes són d’accés corrent (és a dir, que donen accés als darrers números publicats). Depenent del proveïdor, podeu donar-vos d’alta en el servei d’alerta de les publicacions per rebre els sumaris quan apareix un nou número d’una revista determinada. Aquest és el cas, per exemple, de les revistes de la Cambridge University o de la Oxford University.

Per a revistes retrospectives, teniu accés a dos portals, JSTOR i Periodicals Archive Online, que permeten cercar a text complet, de manera que podeu trobar aquells articles que, degut a la seva antiguitat, no estan buidats a cap base de dades.


britishistory.gif

A més, podeu consultar els repositoris on, entre d’altres materials, trobareu revistes electròniques catalanes:

Igualment, podeu consultar els sumaris de la base de dades de Dialnet. Hi ha una classificació per matèries (on trobem les d’Humanitats) i, dins de cada revista, us podeu donar d’alta en el seu servei d’alerta.

 

Teniu en compte:

El Quiosc, un recull de diaris i revistes d’arreu del món amb especial atenció a Catalunya i la resta d’Espanya.

Les revistes en paper sobre història, arqueologia i matèries afins es troben a la Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats (edifici B, dins de la Facultat de Filosofia i Lletres).

També podeu consultar la guia Com trobar articles de revista.

A més, si esteu interessats en els índexs d’impacte de les revistes podeu consultar: