maig 25 2017

Jornades “Puig i Cadafalch. Un personatge polifacètic”

Posted in Congressos, conferències..., Història Contemporània per Cristina Navarro Sánchez |

Els dies 26, 27 i 28 de maig se celebra la 13a edició de la Fira Modernista de Barcelona, enguany dedicada a Josep Puig i Cadafalch en el marc de la commemoració del 150 anys del seu naixement i els 100 anys com a president de la Mancomunitat de Catalunya.

Entre les activitats que es duran a terme, volem destacar les jornades de conferències “Josep Puig i Cadafalch. Un personatge polifacètic“, que acull el Palau Macaya, els dies 26 de maig i 2 de juny.

Més informació

 

Imatge extreta del web de l’Ajuntament de Barcelona


This entry was posted on Dijous, 25 maig, 2017 at 13:05 and is filed under Congressos, conferències..., Història Contemporània. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.