maig 16 2017

Exposició sobre les Bases de Manresa als Pavellons Güell

Posted in Congressos, conferències..., Exposicions, Història Contemporània by Cristina Navarro Sánchez |

Fins el  29 de maig de 2017 es pot visitar l’exposició “Lluís Domènech i Montaner i les Bases de Manresa. A la recerca de la Constitució Catalana perduda“, instal·lada als Pavellons Güell.
En el marc d’aquesta exposició, el dimarts 16 de maig, a les 19.00 h., tindrà lloc la conferència “Lluís Domènech i Montaner i les Bases de Manresa. A la recerca de la Constitució Catalana perduda“. Aquesta xerrada pretén apropar-nos una mica més a la biografia política de Domènech i Montaner i aprofundir en la seva ferma contribució com a ponent redactor de les Bases per a la Constitució Regional Catalana, un dels episodis més importants de la història del catalanisme.
La conferència anirà a càrrec de l’historiador Carles Sàiz i Xiqués del Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner.

 

Imatge extreta del web del Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner


This entry was posted on Dimarts, 16 maig, 2017 at 12:10 and is filed under Congressos, conferències..., Exposicions, Història Contemporània. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.