abr. 04 2017

La Política retratada: la crònica social i política a través del dibuix humorístic

Posted in Exposicions, Història Contemporània by Cristina Navarro Sánchez |

El Palau Robert de Barcelona presenta, fins l’11 de juny de 2017, l’exposició: “La Política retratada”, una mostra col·lectiva que repassa la crònica social i política dels darrers 40 anys a través de 200 acudits publicats en 60 mitjans i publicacions diferents, una visió global i contextualitzada de la nostra història recent a través del dibuix humorístic.
La mostra té com a comissaris el dibuixant Jordi Duró i el politòleg Jordi Torrents i cobreix el període que comença just abans de l’atemptat a la revista satírica “El Papus” fins l’actualitat.

Més informació

Imatge extreta del web del Palau Robert


This entry was posted on Dimarts, 4 abril, 2017 at 14:03 and is filed under Exposicions, Història Contemporània. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.