març 21 2017

Exposició “Arte y naturaleza en la Prehistoria…”

Posted in Arqueologia, Exposicions by Cristina Navarro Sánchez |

altamira

El Museo Nacional y Centro de Investigación de Altamira inaugura aquest mes de març una mostra amb una acurada selecció de la col·lecció d’art rupestre que es conserva al Archivo del Museo Nacional de Ciencias Naturales (AMNCN). L’objectiu principal ha estat recollir representacions tant de pintures paleolítiques com d’art llevantí, esquemàtic i fins i tot ibèric i medieval de pràcticament tota la geografia espanyola.

Comissariat:
Begoña Sánchez

Organitzen:
CSIC. Museo Nacional de Ciencias Naturales
Acción Cultural Española

Col·laboradors:
Museo de la Evolución Humana
Instituto del Patrimonio Cultural de España

 

Més informació

Imatge extreta del web del Museo de Altamira


This entry was posted on Dimarts, 21 març, 2017 at 14:35 and is filed under Arqueologia, Exposicions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.