febr. 17 2017

Política i cultura. L’ateneisme en la Catalunya contemporània

Posted in Exposicions, Història Contemporània, Publicacions by Cristina Navarro Sánchez |

politica_cultura_i_ateneisme_a_catalunya

Dimecres 22 de febrer de 2017 l’Ateneu Barcelonès acollirà la inauguració de l’exposició i la presentació del llibre Política i cultura. L’ateneisme en la Catalunya contemporània. Aquesta obra vol reconstruir i divulgar les grans aportacions que els ateneus i els centres associatius han fet a la modernització de la Catalunya contemporània.
L’acte serà obert a tothom i tindrà lloc a les 19.00 h., comptant amb la presentació de Giovanni C. Cattini, historiador i coordinador de l’obra, Jordi Cassasas, president de l’Ateneu Barcelonès.

Més informació

A la imatge: coberta del llibre


This entry was posted on Divendres, 17 febrer, 2017 at 12:58 and is filed under Exposicions, Història Contemporània, Publicacions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.