febr. 07 2017

Conferència: “L’arqueologia de Josep Puig i Cadafalch”

Posted in Arqueologia, Congressos, conferències... by Cristina Navarro Sánchez |

puig-i-cadafalch_medium

Dijous 16 de febrer de 2017, a les 19.00 h., la seu de Barcelona del Museu d’Arqueologia de Catalunya acollirà la conferència: L’arqueologia de Josep Puig i Cadafalch. L’arquitectura i l’excavació en la primera meitat del Nou-cents.
Aquest acte anirà a càrrec d’Eduard Riu-Barrera, comissariat de l’any J. Puig i Cadafalch 2017.
Cal inscriure-s’hi prèviament a macvisites.acdpc@gencat.cat o al 934232149.

Més informació

 

Imatge extreta del web del MAC


This entry was posted on Dimarts, 7 febrer, 2017 at 22:28 and is filed under Arqueologia, Congressos, conferències.... You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.