nov. 23 2016

S’inaugura l’exposició “Los niños de la guerra”

Posted in Exposicions, Història Contemporània by Cristina Navarro Sánchez |

GRANnensdelaguerra,0

Avui dimecres 23 de novembre de 2016 s’inaugura l’exposició “Los Niños de la guerra” a l’Espai expositiu de la Sala Teatre de la UAB, a càrrec de la secretària de l’Asociación para la Creación del Archivo de la Guerra Civil (AGE), Dolores Cabra, i el cap de l’àrea del Fons Històrics de l’Arxiu Nacional de Catalunya, Josep Fernández Trabal. La mostra explica la història dels anomenats “nens de la guerra” a partir de les vivències del propis protagonistes recollides, majoritàriament, en els documents textuals i gràfics del fons Centro Español de Moscú, donat per l’Asociación Archivo Guerra y Exilio (AGE) a l’Arxiu Nacional de Catalunya.

L’exposició romandrà oberta des del dilluns 21 de novembre al 9 de desembre de 2016.

Més informació

Imatge extreta del web de la UAB


This entry was posted on Dimecres, 23 novembre, 2016 at 12:45 and is filed under Exposicions, Història Contemporània. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.