des. 04 2015

Nova sessió del seminari permanent del Grup d’Història del Parlamentarisme

Posted in Història Contemporània, Publicacions by Cristina Navarro Sánchez |

˛ˇ

Divendres 11 de desembre de 2015 podeu assistir a una nova sessió del seminari permanent del Grup d’Història del Parlamentarisme. Durant aquesta jornada, els professors Manuel Santirso (UAB) i Jaume Claret (UOC) presentaran el llibre La construcción del catalanismo. La historia de un afán político (Catarata, 2014).

L’acte tindrà lloc a la sala de reunions (aula B7/1124) del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la UAB, a les 11.00 h. del matí.

Més informació

Imatge extreta del web del GHP


This entry was posted on Divendres, 4 desembre, 2015 at 11:24 and is filed under Història Contemporània, Publicacions. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.