Revistes

Les revistes (en paper o digitals) subscrites per les biblioteques UAB les trobareu totes a través del catàleg. A tall d’exemple:

Les revistes digitals també podeu trobar-les a través del buscador de revistes:

Per títols: A-Z

Si voleu buscar per matèries, podeu escollir les submatèries del vostre interès dins dels grans blocs següents:

MATÈRIA Ciències de la terra
***
MATÈRIA Ciències mediambientals
***
MATÈRIA Ciències socials

La majoria d’aquestes revistes són d’accés corrent (és a dir, que donen accés als darrers números publicats). Depenent del proveïdor, podeu donar-vos d’alta en el servei d’alerta de les publicacions per rebre els sumaris quan apareix un nou número d’una revista determinada. Aquest és el cas, per exemple, dels següents editors (alguns enllaços porten a l’apartat geografia, en d’altres aquesta matèria s’inclou en un apartat més general) :

Per a revistes retrospectives, teniu accés a dos portals, JSTOR i Periodicals Archive Online, que permeten cercar a text complet, de manera que podeu trobar aquells articles que, degut a la seva antiguitat, no estan buidats a cap base de dades.

cover_9986.jpgA més, podeu consultar els repositoris on, entre d’altres materials, trobareu revistes electròniques catalanes:

Igualment, podeu consultar els sumaris de la base de dades de Dialnet. Hi ha una classificació per matèries (on trobem les de geografia) i, dins de cada revista, us podeu donar d’alta en el seu servei d’alerta.

El Quiosc, un recull de diaris i revistes d’arreu del món amb especial atenció a Catalunya i la resta d’Espanya.

Finalment, al portal DOAJ de revistes electròniques d’accés obert.

 

Tingueu en compte:

Les revistes en paper sobre geografia es troben a la Sala de Revistes de la Biblioteca d’Humanitats (edifici B, dins de la Facultat de Filosofia i Lletres).

També podeu consultar la guia Cercar articles de revista.

A més, podeu consultar els factors d’impacte de les revistes científiques.

 


This page has the following sub pages.