Geografia per a estudiants

Estudis i activitats que es realitzen a la UAB

Per la informació general teniu la pàgina dels Estudiants de la UAB i l’ETC …, la web dels estudiants.

Estudis de Geografia a la UAB

Guia Els estudis de geografia es realitzen a la Facultat de Filosofia i Lletres, on trobareu els diferents serveis que podeu utilitzar. Al Departament de Geografia podeu consultar plans d’estudis i informació sobre docència. Al Dipòsit Digital de Documents de la UAB trobareu la Guia de l’estudiant i els programes. La vostra secretaria virtual la podeu trobar en aquesta adreça.

 

Recursos sobre geografia a la UAB i sobre geografia en general

Els recursos documentals sobre geografia que trobareu a la UAB poden requerir una consulta presencial o en línia.

180408_1208507681_34_mapa_espanya.jpg

Els recursos de consulta local (llibres, revistes, audiovisuals, mapes, etc. que s’han de consultar a la biblioteca) els trobareu a la Biblioteca d’Humanitats i a la Cartoteca General. A l’apartat Què tenim teniu les guies i explicacions pertinents per tal de conèixer el fons relatiu a geografia.

Els recursos consultables en línia són accessibles des de diferents plataformes. En funció de les vostres necessitats, escolliu una o altra via. A l’apartat Enllaços hi trobareu les diverses opcions.

Per a conèixer més a fons la consulta de qualsevol d’aquests fons, les biblioteques realitzen diversos cursos de formació durant l’any. Podeu apuntar-vos des d’aquesta pàgina.