Cartografia

Mapa FranceEl fons de cartografia es troba majoritàriament a la Cartoteca General (a la 3a planta de la Biblioteca). Teniu dues maneres de saber de quina documentació disposa el servei: a través del catàleg de les biblioteques de la UAB i a través del catàleg propi de la Cartoteca, anomenat Geodoc.

Si busqueu documentació cartogràfica al catàleg de biblioteques, el més senzill és que ho feu des de l’opció Matèria i per una àrea geogràfica més la subdivisió “Mapes”

Ex.: Garrotxa (Catalunya) Mapes

També podeu realitzar una consulta des del camp Matèria per la mateixa zona geogràfica (sense la subdivisió) i delimitar per tipus de material “Mapes” (a l’apartat Limitadors). En aquest cas, recuperareu tant els mapes anteriors com els atles i també tota aquella documentació que abasti parcialment l’àmbit de la Garrotxa.

Ex.: Garrotxa (Catalunya) [Més el delimitador escollint “Mapes”]

La consulta de Geodoc es realitza a través d’una cerca gràfica, de manera que escollint l’àrea geogràfica desitjada recuperareu tant els mapes com els atles i la documentació d’àmbits geogràfics inclosos dins la mateixa. Per a facilitar-vos la consulta de Geodoc podeu consultar la seva guia

Ex.: Garrotxa [a Geodoc] (un cop a la pàgina escolliu quina classe de mapa voleu cercar).