Mai 15 2017

Ampliem la col·lecció digitalitzada de mapes antics

Posted in Informacions Cartoteca, Recursos a la xarxa per Marta Gil Mañà |

La Cartoteca General ha incorporat al Dipòsit Digital de Documents de la UAB una cinquantena de mapes antics (segles XVI-XIX) de la col·lecció que va ser donada per l’historiador Martí Gelabertó. Amb aquests nous documents ja es poden consultar més d’un centenar de mapes digitalitzats a alta resolució i descarregables lliurement.

Us recordem que podeu consulta la col·lecció Martí Gelabertó de mapes antics en aquesta adreça: https://ddd.uab.cat/collection/mapesgelaberto


This entry was posted on Dilluns, 15 Maig, 2017 at 9:41 and is filed under Informacions Cartoteca, Recursos a la xarxa. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.