març 22 2017

Nou número dels Treballs de la Societat Catalana de Geografia

cover_issue_9467_ca_esLa revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia acaba de publicar en format d’accés obert el núm. 82, corresponent a desembre del 2016.

Podeu consultar els nous articles i seccions al web de la Societat i si voleu fer un repàs de la resta de números de la publicació, accediu al portal de revistes de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

 

Informació i imatge extretes del portal de revistes de l’IEC.


This entry was posted on Dimecres, 22 març, 2017 at 12:23 and is filed under Geografia (general), Novetats bibliogràfiques, Recerca, Recursos a la xarxa. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.