set. 01 2016

Nou número dels Treballs de la Societat Catalana de Geografia

Posted in Geografia (general), Novetats bibliogràfiques by Marta Gil Mañà |

cover_issue_9435_ca_ESLa revista Treballs de la Societat Catalana de Geografia acaba de publicar en format d’accés obert el núm. 81, corresponent a juny del 2016. Podeu consultar els nous articles i seccions al web de la Societat i si voleu fer un repàs de la resta de números de la publicació, accediu al portal de revistes de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

 

Informació i imatge extretes del portal de revistes de l’IEC.


This entry was posted on Dijous, 1 setembre, 2016 at 11:05 and is filed under Geografia (general), Novetats bibliogràfiques. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.