jul. 13 2016

Geografies feministes

congres_genereEl grup de recerca de Geografia i gènere del Departament de Geografia de la UAB organitza la International Conference on Feminist Geographies and Intersectionality que tindrà lloc del 14 al 16 de juliol. Amb motiu d’aquesta conferència, la Biblioteca d’Humanitats ha realitzat una selecció de materials relacionats amb la geografia i el feminsime, el gènere, les dones, els joves i d’altres aspectes que es tractaran durant aquests dies. Els trobareu als expositors situats al costat dels ascensors de la Biblioteca. Com sempre, si us voleu endur algun llibre en préstec, el podeu agafar i portar-lo al taulell de préstec de la Biblioteca.

Teniu més informació sobre la conferència a les pàgines del grup Geografia i gènere.

 

Imatge extreta del web del grup Geografia i gènere.


This entry was posted on Dimecres, 13 juliol, 2016 at 11:26 and is filed under Congressos, seminaris, Geografia humana, Informacions Biblioteca, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.