jul. 05 2016

Presentació del llibre “La ciudad negocio”

Posted in Novetats bibliogràfiques, Turisme, Urbanisme by Marta Gil Mañà |

Imagen-5-670x1024Divendres 8 de juliol, a les 19:00 h, es presentarà el llibre “La ciudad negocio : turismo y movilización social en pugna” de China C. Cabrerizo. L’acte, que tindrà lloc a l’Espai Contrabandos, comptarà amb la presència de l’autora i d’Albert Arias, geògraf i director del Pla estratègic de turisme de Barcelona. “La ciudad negocio” gira entorn la idea de turisme com a motor d’economies basades en el sector serveis i dels conflictes oberts pel patrimoni entre la indústria de l’oci i els residents de les ciutats.

Trobareu més informació sobre l’acte i el llibre al web d’Espai Contrabandos.

 

Informació i imatge extretes del web d’Espai Contrabandos.


This entry was posted on Dimarts, 5 juliol, 2016 at 9:11 and is filed under Novetats bibliogràfiques, Turisme, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.