juny 01 2016

La justícia espacial i la ciutat

Posted in Congressos, seminaris, Geografia humana, Territori, Urbanisme by Marta Gil Mañà |

cartellSota l’epígraf “La justícia espacial i la ciutat” s’engloben dos actes organitzats per [espais crítics]. Dijous 9 de juny a les 18:30h tindrà lloc la conferència “De les desigualtats i les diferències a la justícia espacial a les ciutats“, impartida per Philippe Gervais-Lambony de l’Université de Paris Ouest Nanterre La Défense i director de la revista Justice Spatiale / Spatial Justice. L’acte tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

L’endemà, divendres 10 de juny a les 11:30h, l’Espai Contrabandos acollirà un taller-debat amb les intervencions de Philippe Gervais-Lambony (revista JS/SJ), Isabelle Anguelovski (ICTA-UAB), Marc Dalmau (La ciutat invisible) i Abel Albet ([espaiscrítics]).

Ambdues activitats tenen entrada lliure. Trobareu més informació al web d'[espais crítics].

 

Informació i imatge facilitades pels organitzadors.


This entry was posted on Dimecres, 1 juny, 2016 at 10:11 and is filed under Congressos, seminaris, Geografia humana, Territori, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.