abr. 22 2016

Les desigualtats socials a Barcelona

Posted in Congressos, seminaris, Geografia humana by Marta Gil Mañà |

mitjana.desigualtatssocialsbcnEl proper dijous 28 d’abril, l’Associació d’Amics UAB organitza el debat ‘Les desigualtats socials a Barcelona. Quins efectes tenen? Què hi podem fer?’, a les 19 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els ponents seran Margarita León, professora de Ciència Política de la UAB i investigadora de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP/UAB) i Oriol Nel·lo, professor del Departament de Geografia de la UAB. El debat estarà moderat per Josep Maria Vallès, catedràtic emèrit de Ciència Política de la UAB.

Al web de l’Associació d’Amics UAB trobareu informació sobre com inscriure-us.

 

Text i imatge extres del web de l’Associació d’Amics UAB.


This entry was posted on Divendres, 22 abril, 2016 at 11:23 and is filed under Congressos, seminaris, Geografia humana. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.