Gen 14 2016

Butlletí de novetats del Centre de Documentació de l’IERMB

Posted in Novetats bibliogràfiques, Territori, Urbanisme per Marta Gil Mañà |

logoiermbJa ha aparegut el nou número del butlletí de novetats del Centre de Documentació de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB). De cada document es presenta un petit resum i un enllaç al catàleg; i de les obres que han estat ressenyades en alguna revista científica, un enllaç a aquesta ressenya.

Podeu consultar-lo a:
http://www.iermb.uab.es/DOCUMENTS/Butlletins/Butlletidenovetats18.pdf

 

Informació i imatge extretes del web de l’IERMB


This entry was posted on Dijous, 14 Gener, 2016 at 13:21 and is filed under Novetats bibliogràfiques, Territori, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.