set. 30 2015

Nou número de Documents d’Anàlisi Geogràfica

Posted in Geografia (general), Recursos a la xarxa, Turisme by Marta Gil Mañà |

G-DAG0049Acaba d’aparèixer el nou número de Documents d’Anàlisi Geogràfica, revista acadèmica editada conjuntament pel Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Geografia de la Universitat de Girona. En aquesta ocasió es tracta d’un monogràfic sobre “Barcelona, ciutat turística”.

A més de poder consultar la darrera publicació, trobareu tota la col·lecció al Dipòsit Digital de Documents de la UAB.

 

Imatge extreta del web del Departament de Geografia UAB


This entry was posted on Dimecres, 30 setembre, 2015 at 9:19 and is filed under Geografia (general), Recursos a la xarxa, Turisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.