oct. 04 2013

Lectura de tesi doctoral

Posted in Geografia (general), Planejament, Territori by Marta Gil Mañà |

depEl proper 8 d’octubre, a les 10:30 h, Andrés Barsky Gacek llegirà la seva tesi doctoral “Gestionando la diversidad del Territorio periurbano desde la complejidad de las Instituciones estatales. Implementación de políticas públicas para el sostenimiento de la agricultura en los bordes de la Región Metropolitana de Buenos Aires (2000-2013)”, dirigida per Antoni F.Tulla, professor del Departament de Geografia. La lectura tindrà lloc Sala d’Actes de la Facultat de Lletres i Filosofia (B7/1056).

 

Imatge extreta del web del Departament de Geografia UAB


This entry was posted on Divendres, 4 octubre, 2013 at 7:31 and is filed under Geografia (general), Planejament, Territori. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.