set. 16 2013

De l’urbanisme a la ciutadania

Posted in Congressos, seminaris, Planejament, Territori, Urbanisme by Marta Gil Mañà |

02home2Els dies 9, 10 i 11 d’octubre es celebrarà a Sevilla la jornada Del urbanismo a la ciudadanía, una reflexió sobre el fenòmen urbà en el segle XXI, emmarcada en la Setmana de l’Arquitectura. Totes les ponències, presentacions i debats seran alhora presencials i virtuals (mitjançant connexió online) així com retransmeses en directe a través de la plataforma La Ciudad Viva. Trobareu més informació i el programa provisional al web d’aquesta plataforma.

La Ciudad Viva també edita una revista sobre urbanisme, en línia i de lliure accés, a la que podeu accedir des del seu web.

 

Informació i imatge extretes del web de La Ciudad Viva


This entry was posted on Dilluns, 16 setembre, 2013 at 10:09 and is filed under Congressos, seminaris, Planejament, Territori, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.