juny 27 2013

Butlletí de novetats del Centre de Documentació de l’IERMB

Posted in Novetats bibliogràfiques, Planejament, Territori, Urbanisme by Marta Gil Mañà |

logoiermbJa ha aparegut el nou número del butlletí de novetats del Centre de Documentació de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB). De cada document es presenta un petit resum i un enllaç al catàleg; i de les obres que han estat ressenyades en alguna revista científica, un enllaç a aquesta ressenya.

Podeu consultar-lo a:
https://www.iermb.uab.es/DOCUMENTS/Butlletins/Butlletidenovetats9.pdf

També podeu consultar el darrer número de la revista Papers, editada també per l’IERMB, que en aquesta ocasió està dedicat a “L’impacte social de la crisi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a Catalunya”.

 

Informació i imatge extretes del web de l’IERMB


This entry was posted on Dijous, 27 juny, 2013 at 9:49 and is filed under Novetats bibliogràfiques, Planejament, Territori, Urbanisme. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.