Revistes

revistes.jpgSi voleu consultar totes les revistes (en paper o digitals) subscrites per les biblioteques de la UAB podeu buscar-les al catàleg fent cerques per matèries. Si voleu precisar més podeu consultar les diferents guies per cada filologia que hi ha al final d’aquesta pàgina.

Les revistes digitals també podeu trobar-les a través del buscador de revistes, que us ofereix poder fer la cerca per títols o per matèries. En el segon cas heu de triar primer la matèria i després la submatèria:

Matèria: Art i humanitats

Submatèries: Literatura

Llenguatge i lingüística

 

A més,

Podeu consultar els sumaris de la base de dades de Dialnet. Hi ha una classificació per matèries (on trobem les de filologia, lingüística, etc.) i, dins de cada revista, us podeu donar d’alta en el seu servei d’alerta.

 

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert). Dipòsit cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

ARCA (Arxiu de Revistes Catalanes Antigues). És un portal d’accés obert que inclou publicacions periòdiques tancades que han estat representatives dins la cultura i la societat catalana. És un dipòsit cooperatiu de preservació digital impulsat per la Biblioteca de Catalunya amb el suport del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC).

També podeu accedir a El Quiosc, un recull de diaris i revistes d’arreu del món amb especial atenció a Catalunya i la resta d’Espanya.

A més, podeu consultar els factors d’impacte de les revistes científiques.


This page has the following sub pages.