abr. 12 2010

Homenatge a Rosa Leveroni

Posted in Literatura by Montse Gutiérrez Folgueiras |

rosa-leveroni_g.jpgAvui 12 d’abril, a la Sala dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès (Canuda, 6), tindrà lloc un acte d’homenatge a l’escriptora Rosa Leveroni en motiu del centenari del seu naixement. L’acte constarà d’una lectura de contes a càrrec de l’actriu Carme Sansa i un recital poètic-musical a càrrec d’Assumpció Forcada i Fina R. Palau.

Si voleu conèixer una mica més la vida i l’obra de Rosa Leveroni us aconsellem que consulteu la web que li ha dedicat l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Al catàleg de les Biblioteques de la UAB podeu trobar les seves obres i també estudis sobre ella.

La Biblioteca de Catalunya és la dipositària del seu fons personal format per correspondència rebuda, documentació personal i acadèmica, obra de creació i reculls de premsa. En el següent enllaç podeu consultar el contingut d’aquesta documentació.


This entry was posted on Dilluns, 12 abril, 2010 at 11:20 and is filed under Literatura. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.