Des 02 2015

El món de Tim Burton

Posted in Art del segle XXI, Cinema per Ana Escañuela Barradas |

burton

El Museu Max Ernst de Brühl (Alemanya) presenta l’exposició The world of Tim Burton. Aquesta mostra dedicada al director de cinema reuneix més de 500 dibuixos, pintures, storyboards, maquetes i documents personals.

A través de l’exposició podem veure el progrés de gestació dels personatges creats per Burton i gaudir de la seva creativitat, així com del procés que segueix en la seva feina. En aquesta retrospectiva l’estil de Tim Burton es comparada amb l’expressionisme alemany, la cultura gòtica o el surrealisme.

Fins el gener de 2016.

A la imatge, el cartell de l’exposició.

A les biblioteques UAB podeu trobar documents sobre:

Tim Burton

Expressionisme alemany

Surrealisme

 


This entry was posted on Dimecres, 2 Desembre, 2015 at 16:49 and is filed under Art del segle XXI, Cinema. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.