Feb 16 2015

El professor Joan Maria Minguet Batllori, premi GAC 2015

Posted in Art del segle XX, Art del segle XXI, Cinema per Ana Escañuela Barradas |

minguetJoan M. Minguet Batllori és professor d’història de l’art contemporani i d’història del cinema a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 2010, és el president de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA – AICA Catalonia) i acaba de rebre el premi a la crítica d’art per la seva mirada inconformista i les diferents activitats relacionades amb el sector artístic que realitza, ja sigui com a docent, com a comissari d’exposicions, com de crític.
Els premis GAC tenen com a principal objectiu potenciar el paper difusor i emprenedor de les galeries d’art catalanes i posicionar-les com un element fonamental del mercat artístic i de la promoció de nous artistes a casa nostra. Aquests premis estan organitzats pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya.

Us convidem a visitar la web de Minguet Batllori.

A la Biblioteca d’Humanitats trobareu diferents obres de Joan M. Minguet Batllori.


This entry was posted on Dilluns, 16 Febrer, 2015 at 17:49 and is filed under Art del segle XX, Art del segle XXI, Cinema. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.