Jul 14 2014

Fotografia a Espanya. 1850-1870

Posted in Fotografia per Ana Escañuela Barradas |

bne_expo_foto

La Biblioteca Nacional presenta Fotografía en España. 1850-1870. En aquesta exposició es troben un gran nombre de fotografies d’aquesta època pertanyents als fons de la pròpia institució , amb una selecció tant de temes com de fotògrafs (Charles Clifford, Jean Laurent, José Martínez Sánchez, Alonso Martínez, José Spreafico o Joaquín Pedrosa).

Pel que fa als temes que tracta la mostra, aquests són molt variats: obres públiques realitzades a l’època, l’arribada del ferrocarril, avenços tecnològics i industrials, descobriments arqueològics, obres d’art i monuments o retrats de personatges rellevants en aquell moment.

A la imatge, Palau de la Reina de Barcelona, 1860. Fotografia de Charles Clifford (Biblioteca Nacional de España)

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre Fotografia – Espanya


This entry was posted on Dilluns, 14 Juliol, 2014 at 9:43 and is filed under Fotografia. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.