Mar 14 2014

Rafael Moneo, una reflexió teòrica des de la professió

Posted in Art del segle XX, Art del segle XXI per Ana Escañuela Barradas |

moneoUna reflexión teórica desde la profesión. Materiales de archivo 1961-2013 és el títol de l’exposició que la Fundación Pedro Barrié de la Maza dedica a l’arquitecte Rafael Moneo (Tudela, 1937). Es tracta d’una retrospectiva organitzada en cinc seccions de caràcter biogràfic on es poden veure 46 projectes, 18 maquetes,  140 fotografies i gairebé 100 dibuixos originals.

Entre les obres més importants de Rafael Moneo cal destacar el Museo Nacional de Arte Romano (1985, a la imatge), el Kursaal Auditori i Centre de Congressos Center a San Sebastià (1999), la Catedral de Nostra Senyora de Los Angeles (2002) o l’ampliació del Museu del Prado (2007).

A Corunya, fins el 30 de març.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre Rafael Moneo.


This entry was posted on Divendres, 14 Març, 2014 at 14:03 and is filed under Art del segle XX, Art del segle XXI. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.