Set 25 2013

Barroc exuberant

Posted in Art del segle XVII, Art del segle XX, Art del segle XXI per Ana Escañuela Barradas |

guggenheim-barroco1

L’exposició Barroco exuberante: De Cattelan a Zurbarán té com a punt de partida l’aspecte mundà del Barroc i el caràcter efímer de la vida que tan bé van plasmar els artistes de l’època. Tot això es pot contemplar relacionat amb peces contemporànies que contrasten amb les obres del segle XVII.

Aquesta exposició es pot visitar al Museu Guggenheim de Bilbao fins el 6 d’octubre.

A les biblioteques UAB trobareu bibliografia sobre: Civilització barroca, Art barroc


This entry was posted on Dimecres, 25 Setembre, 2013 at 16:36 and is filed under Art del segle XVII, Art del segle XX, Art del segle XXI. You can follow any responses to this entry through the feed. Both comments and pings are currently closed.

Els comentaris estan tancats.