Qui som

BH ANTROPOLOGIA és l’espai virtual de la Biblioteca d’Humanitats de la UAB especialitzat en Antropologia, Etnologia i temàtiques afins que té una sèrie d’objectius:

  1. Facilitar l’accés als documents sobre Antropologia que formen part de la Biblioteca d’Humanitats.
  2. Integrar i facilitar l’accés a tota mena de recursos digitals rellevants i de qualitat del Servei de Biblioteques de la UAB, seleccionats en relació amb les necessitats docents.
  3. Fer de mitjà de difusió i comunicació de notícies relacionades amb l’àmbit de l’Antropologia.

BH ANTROPOLOGIA ofereix un accés directe a: materials de curs (exàmens, programes de les assignatures, etc.) del vostre àmbit, guies especialitzades per trobar tot tipus de documents, accés al catàleg de les biblioteques UAB i al vostre compte de préstec, accés a bases de dades, revistes-e, etc., a través del Trobador + del Servei de Biblioteques, enllaços especialment seleccionats a institucions i webs especialitzades en el vostre àmbit,  altres enllaços imprescindibles per estudiar i viure a la UAB.

Podeu consultar tots els blogs de la Biblioteca d’Humanitats aquí.

Esperem que sigui una eina fàcil d’utilitzar i que contingui el tipus de material i d’informació que pot ser útil per a estudiants, professors, investigadors i gent amb curiositat.

Si esteu interessats en conèixer els espais i equipaments de què disposa la Biblioteca d’Humanitats mireu aquest vídeo que dura aproximadament 9 minuts:

 

 

Voleu arribar a la Biblioteca d’Humanitats i no sabeu com? consulteu-nos al mapa:

mapa

No dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments i comentaris