Qui som?

Què és BCTOT? [+]

Atenció personalitzada

  • Atenció personalitzada

Segueix-nos

Recursos documentals

  • AccesCasa
  • DDD
  • Mendeley
  • Pubmed
  • Scopus
  • Tobador
  • WOS

« Home »

De la natura al paper

Posted by Montse Monge | març 17, 2017

Cartell promocional

 

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia, conjuntament amb la Unitat de Botànica de la UAB, ha organitzat l’exposició “Il·lustració científica a la Unitat de Botànica, de la natura al paper” per tal de mostrar de manera didàctica el procés d’il·lustració científica a través dels treballs realitzats per professors i il·lustradors vinculats a aquesta unitat, integrada dins del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia de la Facultat de Biociències. Agraïm especialment la col·laboració de la professora Laia Guardia (coordinadora de la Unitat de Botànica) i de la biologia i il·lustradora Ana Barrón.

La il·lustració científica requereix molta observació i documentar-se profundament per poder interpretar amb rigor el coneixement científic. I sovint participa en el desenvolupament de la recerca, ajudant a l’observació i l’anàlisi dels elements d’estudi, i és un complement dels texts científics perquè fa més agradable la comunicació d’aquesta i facilita la seva comprensió.

L’exposició, instal·lada a les vitrines de l’entrada de la BCT, es podrà visitar fins el 30 d’abril.

Feu aquí un recorregut fotogràfic per l’exposició.

Save


Posted in General-estudiants | No Comments »

Comentaris

Si us plau, demostra que no ets un robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.